Artikel 1 van 5

CREATIEVE CHAOS

Illustratie en Auteursrecht
Winkeltjevanbeer

Een Creatieve Chaos: 
Mijn Ondernemersreis naast een 9-tot-5 Baan😉

Hallo daar.
Even een eerlijke bekentenis: het runnen van mijn eigen business naast mijn fulltime baan is allesbehalve een wandeling in het park. Je zou denken dat het allemaal draait om planning, maar eerlijk gezegd, dat lukt me niet altijd. 

Misschien denk je nu, "meid, je moet gewoon beter plannen," maar de realiteit is een tikkeltje anders.

Toch is er iets ontzettend tofs gaande: mijn Cartoon Club met getekende hondjes groeit als kool! Van een kraampje vol met sieraden tot sleutelhangers en nu naar schattige cartoondoggies. Dat heb ik toch maar mooi voor elkaar gekregen.

Maar laten we het niet mooier maken dan het is. Mijn werkplek evolueerde van een rommelige keukentafel bezaaid met bestellingen naar een overvolle opbergkast met kralen en bedels waar ik het spoor volledig bijster was. Uiteindelijk ben ik verhuisd naar de tweede verdieping, waar ik een heerlijk klein kamertje heb dat ik tot de nok toe kon vullen met mijn creatieve spulletjes.

Maar serieus, het is soms om gek van te worden. Moet ik een mok maken? Eerst die mok opsporen in de kast die natuurlijk tot de rand toe gevuld is met allerlei creatieve goodies. En wil ik een tas maken? Dezelfde routine. Alles moet eerst verplaatst worden voordat ik eindelijk aan de slag kan. En die lege verzenddozen…. Ohhhh niet te doen. Ieder doosje kan ik recyclen. Het inpakken is een kunst op zich.

Ondanks de chaos en het geregel, is er iets magisch aan het runnen van mijn eigen zaak. Het is een rollercoaster van emoties, een uitdaging die ik met volle overgave omarm. En hoe hectisch het ook mag zijn, ik zou het voor geen goud willen missen.

Dus ja, het runnen van een business naast een baan in loondienst is een echte uitdaging. Maar hey, ik ben vastberaden. En wie weet, misschien ontdek ik binnenkort wel de perfecte balans tussen creativiteit, planning en een beetje chaos. Tot die tijd blijf ik mijn cartoondoggies tekenen en geniet ik van elke creatieve hobbel op mijn ondernemerspad.

Rens x

 

© 2016 - 2024 Winkeltje van Beer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel