Deze online winkel wordt gerund door de naam zegt het al, door Beer, Kayleigh en Rens vanuit huis in Hendrik Ido Ambacht. Ik (Laurence) ben altijd creatief geweest en daar moest ik gewoon wat mee doen. Mijn lieve huisdieren waren al snel het onderwerp van een creatie. Creatie 3d print, cartoontekening, ansichtkaart of voor een hondenpenning.

Mijn werkplek om te 3d printen is boven in mijn gezellige kamer vol kralen, ansichtkaarten en stickers.

Beneden in de woonkamer aan de hobbytafel, maak ik met de hand de  sleutelhangers en hondenpenningen met slagletters. Alle bestellingen pak ik ook aan de hobbytafel in. Achter mij heb ik een grote kast staan met heel veel leuke inspak spulletjes. Samen met mijn eigen ontworpen minikaartjes en ansichtkaarten zorg ik voor een feestje in jouw brievenbus.

Gelukkig heb ik een paar extra handen die mij helpen. De 3d printers worden onderhouden door mijn hubby, want daar komt nog heel wat bij kijken.

Kayleigh mijn dochter zorgt achter de schermen voor de webwinkel en is het brein achter de stickers.

Meneer Beer is de CEO van deze winkel en zorgt voor onze creatieve ideeën. Hij heeft het onwijs druk met koekjes eten, op de bang liggen en wandelingen maken. Beer zorgt voor ons groot geluk in kleine dingen :)

Een klein online-winkeltje is het winkeltje van Beer inmiddels allang niet meer. Het is uitgegroeid tot een vrolijke gevulde creatieve webwinkel waarin al onze ideeën werkelijkheid worden.

Je moet alleen van één ding houden om hiervan fan te zijn. Hondjes! Alles is geïnspireerd op deze blije vierpoters!

'' De combi van handgemaakte hondenpenningen, eigen ontwerp stationary en 3d geprinte objecten levert een PAWSOME vrolijk resultaat.''

Ben je ook een PAWFAN, Volg onze avonturen op instagram. www.instagram.com./winkeltjevanbeer.nl

© 2016 - 2022 Winkeltje van Beer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel