Deze online winkel wordt gerund door Kayleigh, Laurence & Beer vanuit huis in Hendrik Ido Ambacht. Ik (Laurence) ben altijd creatief geweest en daar moest ik gewoon wat mee doen. Mijn lieve huisdieren waren al snel het onderwerp van een creatie.

Mijn werkplek om te 3d printen is boven in mijn gezellige kamer vol kralen, beneden aan de hobby tafel maak ik de sleutelhangers en hondenpenningen graag helemaal af. Gelukkig heb ik een paar extra handen die mij helpen. De 3d printers worden onderhouden door mijn hubby, Kayleigh mijn dochter zorgt achter de schermen voor de webwinkel.

Een klein online-winkeltje is Kayla sieraden inmiddels allang niet meer. Het is uitgegroeid tot een gevulde winkel die experimenteert met nieuwe technolgische uitvindingen zoals de 3d-printer. Een uitvindingen waarmee dromen werkelijkheidworden en mogelijkheden onbegrensd zijn.  Er is voor ieder wat wils, Van de dierenliefhebbers tot de echte sieradenfanaten. En nieuwe ideeën zijn er nog volop! Aan alles wordt aandacht besteed, Van de kwaliteit van het product tot de cute-factor van de verpakking. Alles om van uw bestelling een echt cadeautje te maken!
 

Kaylasieraden maakt gebruik van een 3d printer bij het creeëren van nieuwe ideeën, een echte uitdaging! Het verdiepen in de wereld erachter is een MUST, Maar het is het waard. Want de mogelijkheden zijn echt oneindig. Het maakt het ook mogelijk om ieder sieraad echt uniek en persoonlijk te maken.

Ook is het zo dat het materiaal biologisch afbreekbaar en duurzaam is.

 

'' De combi van handgemaakte sieraden, hondenpenningen en 3d geprinte objecten levert een uniek resultaat.''

© 2016 - 2021 Winkeltje van Beer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel