Wordt aan gewerkt:)

* Hoe dik zijn de penningen?

  • De aluminium dogtags zijn 1.3 mm diK
  • De aluminium dogtag extra dik is 2mm dik
  • De 3D printed dogtags zijn 3mm dik

1. Kan ik ook een bestelling als kadootje naar een ander versturen?
Dat is zeker mogelijk, het is altijd leuk om iemand anders te verrassen! Vul bij factuuradres je eigen adres in en het adres van de ontvanger bij verzendadres en/of tevens in het opmerkingsveld. Dan zorgen wij ervoor dat de ontvanger zijn kadootje thuisbezorgd krijgt en het feestelijk ingepakt is. Indien je er een persoonlijke noot aan toe wilt voegen, kan je in het opmerkingsveld een boodschap schrijven die we erbij doen. Je kan hiervoor een minikaartje of een ansichtkaart uitzoeken en bestellen bij je bestelling.

2. Hoe berekenen jullie de verzendkosten?
Aan de hand van de tarieven van PostNL.

3. Wat is de levertijd van mijn bestelling? 
We streven ernaar je bestelling binnen 10 dagen te verzenden. Vaak maken we alle gepersonaliseerde sleutelhangers en dogtags in het weekend. Maandag lopen we gezellig met Beer naar de brievenbus.

4. Ik heb een klacht, wat moet ik doen? 
Ben je ergens niet tevreden over? We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar https://Kaylasieraden@outlook.com

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

 

© 2016 - 2023 Winkeltje van Beer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel