Artikel 2 van 5

DROOM REALISEREN 12-08-2023

Illustratie en Auteursrecht
Winkeltjevanbeer

"Realisatie van een Droom: Mijn Eigen Stationery Lijn Avontuur"

Vorig jaar begon er iets te broeien – het idee om mijn eigen stationery lijn op poten te zetten. Samen met andere hondenliefhebbers hadden we er vaak om gelachen. En raad eens wie als eerste in de rij stond om het memoblokje aan te schaffen? Niemand minder dan Dogmom Lylou. Dit ging verder dan een vage droom, het werd een concreet plan.

Maar voor het ontwikkelen van planners en meer was een geavanceerde iPad essentieel, met maar liefst vijfvoudig geheugen. Als fervent iPad-gebruiker wist ik dat mijn ontwerpproces hierop leunde. Hoewel ik Canva had uitgeprobeerd, voldeed het niet aan mijn ontwerpverwachtingen. Een nieuwe missie werd geboren: sparen, Rens, sparen.

Hoe? Door de verkoop van mokken en gepersonaliseerde hondenpenningen. De drukte rond kerst in het winkeltje van Beer was een eyeopener. Zo geschiedde: begin dit jaar prijkte mijn nieuwe iPad voor me, een krachtpatser met ongekend geheugen. Een bron van innerlijke vreugde.

Inspiratie volgt vaak het pad van het genieten tijdens de reis, niet slechts de bestemming. Dit is mijn leidraad, mijn metgezel op deze reis. Mijn diepe dankbaarheid gaat uit naar mijn supporters, jou inclusief. Dank voor je onwankelbare geloof en geduld. Samen bouwen we aan iets buitengewoon prachtigs🐾

© 2016 - 2024 Winkeltje van Beer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel