Artikel 4 van 5

DE CUTIES VAN RENS 28-07-2023

Ontdek de Nieuwe CUTIES - Unieke Printbare To-do Lijstjes in Mijn Rens-stijl!

Hey hondenliefhebber! Ik ben zo opgewonden door de geweldige reacties op instagram bij de nieuwe schattige honden CUTIES! Als jij een enorme hondenliefhebber bent maar geen eigen schattige cartoonhond hebt, dan heb ik goed nieuws voor je! Mijn unieke Printable To-do lijstjes met de eerste 8 hondjes zijn klaar om te printen.

  •         De Nieuwe CUTIES: Perfect voor Hondenliefhebbers 

Ben je dol op honden maar heb je geen eigen cartoonhond? Geen zorgen, mijn nieuwste creaties, de CUTIES, zijn speciaal voor jou! Deze schattige hondjes zullen je hart stelen en je dagelijkse taken een vleugje vrolijkheid geven. Of je nu een planner wilt versieren of gewoon wat plezier wilt hebben, deze Printbare To-do lijstjes zijn de ideale keuze!

  •         Printbare To-do Lijstjes: Uniek en Exclusief 

Waarom genoegen nemen met gewone Canva ontwerpen als je iets unieks en exclusiefs kunt hebben? Ik heb met liefde alle CUTIES ontworpen en getekend in mijn eigen tekenprogramma op mijn iPad. Zo kun je genieten van mijn persoonlijke Rens-stijl bij het plannen van je dagelijkse taken. Druk ze af en ervaar de magie van mijn creaties!

Mijn webwinkel- Instagram en mijn Etsy shop staan in het teken van plezier en creativiteit! Ontdek de nieuwe CUTIES - schattige cartoonhondjes die je to-do lijstjes opvrolijken. Als je een echte hondenliefhebber bent en mijn Rens-stijl waardeert, dan zijn deze unieke Printbare To-do lijstjes echt iets voor jou. Druk ze af, geniet ervan en maak van je dagelijkse taken iets bijzonders!

Etsy shop, download hier direct je printables

https://www.etsy.com/nl/shop/WinkeltjevanBeer

Instagram

https://www.instagram.com/winkeltjevanbeer.nl/

© 2016 - 2024 Winkeltje van Beer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel