Vorige Artikel 11 van 14 Volgende

Milow

WoeffWoeff.. Mijn naam is Milow,

geboren op 16 juni 2020. Zoals jullie kunnen zien ben ik een Border Collie. Een Border Collie met iets aan de niertjes.. Het is helaas niet te verhelpen, maar op dit moment is het stabiel. Mijn baasje en ik zijn woonachtig in het Limburgse Venray.

 

Wij houden ontzettend van de natuur en we zijn dus ook graag buiten. Gaan graag nieuwe omgevingen verkennen en via mijn instapagina ontmoet ik graag nieuwe dogfriends. Sinds vorige zomer hebben wij ook het Suppen ontdekt en vinden mijn baasje en ik het heerlijk ontspannend om te doen.

 

Daarnaast doe ik nu net een jaar schapendrijven. Ontzettend leuk en wij zijn beide nog erg veel aan het leren.. Wij gaan hier altijd met heel veel plezier naar toe en we zijn erg leergierig!

 

Vorig jaar zijn wij bekend geworden met Winkeltje van Beer. In een keer verkocht.. Wat een prachtige producten hebben zij. De cartoons zijn toch wel een van onze favorieten en we gaan de collectie nog zeker aanvullen met andere cartoons, maar zeker ook met super toffe andere producten.

 

Wij zijn super trots en blij dat wij ambassadeur mogen zijn van dit super toffe bedrijf en we gaan zeker mooie avontuurlijke foto’s maken met de producten.

© 2016 - 2022 Winkeltje van Beer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel