Vorige Artikel 14 van 17 Volgende

Payka

Mijn naam is Payka, ( Payka betekend Krachtig&Lief ) ik ben geboren op 11/03/2021, en ik woon in de provincie Zuid-Holland. 
Ik ben een echte Jack Russell, met de kleur Blue&Tan, en dol op alles wat maar met aandacht en knuffelen te maken heeft. Een echt vrolijk hondje! 
Ik ga graag met mijn baasje overal mee naartoe op de fiets, naar het park, naar het werk van mijn baasje, naar opa en oma… het maakt niet uit waar naartoe, zet mij voorop in mijn fietsmandje en ik ben helemaal tevreden💙 ook wandel ik heel erg graag, ik kan super hard rennen ( mijn bijnaam is dan ook De Road Runner, miepmiep😂 ) en zwemmen vindt ik ook fantastisch! Ik ben sowieso dol op water. Als ik de douche aan hoor gaan, sprint ik heel snel naar de douche toe om er als eerste onder te staan! Mijn baasje is het daar niet altijd helemaal mee eens😂 ik denk dat dat dan ook hetgeen is wat ik niet leuk vind, niet altijd met mijn baasje mee mogen douchen Ik heb eigenlijk echt een hele hoop lieveling snackjes, en die verstop ik door het hele huis. Want stel je voor dat baasje vergeet om nieuwe snackjes te kopen?! ( mijn tip: altijd vooruit denken, en voorraadjes aanleggen!😁 ) 

Ik mag mij één van de trotse honden modellen van kaylahuisdiersleutelhangers noemen, en dat is denk ik wel het aller leukste wat er is! Ik vorm, samen met nog een aantal andere hele knappe honden, een heel erg gezellig groepje. 
Ik ben dan ook heel blij dat ik de aller mooiste penningen en tags mag dragen, want jemig de pemig, wat maakt Rens toch mooie spulletjes zeg!💙

© 2016 - 2022 Winkeltje van Beer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel