Vorige Artikel 12 van 14 Volgende

Nala

Hoi vriendjes! 

Mijn naam is Nala, ik ben een Miniatuur Bullterriër en ik ben 3 jaar. Ik woon met mijn familie in Amsterdam, en ik doe graag mee met het stadsleven als echte citydog. We gaan graag samen op coffee dates (met een puppacino voor mij graag!), wandelen langs de Amstel, en relaxen in het park. Maar we zoeken ook graag de rust op buiten de stad. Ik hoouu van het strand en de bossen, hier komen we dan ook vaak. Wel allemaal wanneer ik er zin in heb, want ik blijf natuurlijk een eigenwijze bull.
Mijn humom d'r hobby is fotograferen en ik ben haar beste muse, en ik sta graag model (wel voor een paar snackies als betaling natuurlijk).
We zijn grote fans van alle mooie spulletjes van Het Winkeltje van Beer. De artworks die Rens maakt zijn geweldig, stuk voor stuk. We zijn verliefd op alles wat uit haar handen komt! In elke kamer van ons huis hebben we iets van Het Winkeltje van Beer en dat brengt iedere dag een lach op ons gezicht. We zijn dan ook super blij en trots dat we ambassadeur mogen zijn! Met veel plezier delen we de mooie spulletjes op onze instagram‚̧ 

Paws and lickies van Nala

© 2016 - 2022 Winkeltje van Beer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel